Tesadüf-Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SİZCE BU FORUMA GELMENİZ BİR TESADÜF MÜ?

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap    
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
KUZEY (79)
Yöneticilerimizin Dikkatine I_vote_lcapYöneticilerimizin Dikkatine I_voting_barYöneticilerimizin Dikkatine I_vote_rcap 
benciyim (58)
Yöneticilerimizin Dikkatine I_vote_lcapYöneticilerimizin Dikkatine I_voting_barYöneticilerimizin Dikkatine I_vote_rcap 
Kaya991 (41)
Transstars (34)
Anket
Müziği dinlerken hangi aracı kullanıyorsunuz?
Radyo
Yöneticilerimizin Dikkatine I_vote_lcap17%Yöneticilerimizin Dikkatine I_vote_rcap
 17% [ 1 ]
Televizyon
Yöneticilerimizin Dikkatine I_vote_lcap17%Yöneticilerimizin Dikkatine I_vote_rcap
 17% [ 1 ]
İnternet
Yöneticilerimizin Dikkatine I_vote_lcap33%Yöneticilerimizin Dikkatine I_vote_rcap
 33% [ 2 ]
Cep Telefonu
Yöneticilerimizin Dikkatine I_vote_lcap33%Yöneticilerimizin Dikkatine I_vote_rcap
 33% [ 2 ]
Toplam Oylar : 6
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 9 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 9 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 89 kişi Cuma Eyl. 03, 2010 7:51 pm tarihinde online oldu.
En son konular
» Yeni Ve Süper Gerçek Sitemiz Açıldı
Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeÇarş. Ekim 27, 2010 9:42 am tarafından KUZEY

» Eğitim durumunuz?
Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeSalı Ekim 26, 2010 2:16 pm tarafından benciyim

» Metin2 Oynayan var mı?
Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 9:23 pm tarafından KUZEY

» İnci Hilesi
Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 2:58 pm tarafından benciyim

» Lady Gaga - Alejandro HQ
Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 2:58 pm tarafından benciyim

» Bom oynayalım
Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 2:56 pm tarafından benciyim

» İtiraf Köşesi
Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 2:55 pm tarafından benciyim

» Alttakinin ismini bulma
Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 2:53 pm tarafından benciyim

» Son Harften Kelime Türetmece
Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 2:51 pm tarafından benciyim

» Lady Gaga - Bad Romance
Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeSalı Eyl. 28, 2010 6:40 pm tarafından KUZEY

Istatistikler
Toplam 17 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: abdullahöcalanınçişivar

Kullanıcılarımız toplam 212 mesaj attılar bunda 47 konu

Yöneticilerimizin Dikkatine

YazarMesaj
KUZEY
Forum WEBMASTER
Forum WEBMASTER
KUZEY

Madalya : 1 madalya
Kredi : 111

Yöneticilerimizin Dikkatine Empty
MesajKonu: Yöneticilerimizin Dikkatine   Yöneticilerimizin Dikkatine I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 18, 2010 10:21 pm

Merhaba öncelikle şunu demek isterim:

Bilgisayarım bozuk olduğundan dolayı internete giremiyorum ve ekime kadar devam edecek çünkü yeni kasayı ancak ekimin ilk 2 haftasında alacağız diye düşünüyorum.

Baktım ki ben yokken forumda bir şey yapılmamış. Smile Bu beni gerçekten üzdü.

Ben gelene az zamanınızda olsa eğer foruma girip konuşup konu açarak geyik yaparak forumumuzu geliştirirseniz. Beni gerçekten çok mutlu etmiş olacaksınız. Ben bile ablamın laptoundan zar zor girip bakıyorum.. Smile

Görüşmek üzere..

Yöneticilerimizin Dikkatine
1 sayfadaki 1 sayfası